Positief Omkeren

In het dagelijkse leven, komen we vaak in situaties, waarbij er iets gebeurd, wat we niet verwachten. En ons eerste gevoel is dan vaak negatief. UIteraard is het heel goed mogelijk om zo'n setting positief om te keren. In workshops kan dit denken worden getraind, maar je kan dit ook heel goed tijdens kantooruren trainen.

Met een uniek interactief programma van Theatersport Den Haag! En dit programma is op dit moment helemaal gratis! Je krijgt eens in de zoveel tijd een mailtje, met daarin een situatie. Daarin krijg je de keuze voor welke optie je gaat. Uiteraard krijg je daarna een gedachte of reactie te zien.

Stuur ons een mailtje om je in te schrijven!

We hebben hier uiteraard ook een in-company training voor ontwikkeld. Geen saaie theoretische workshop, maar een super energiek programma, waarbij we aan de slag gaan met de dagelijkse praktijk. Diverse situaties worden uitgespeeld en er wordt ervaren hoe het is om situaties en gedachten positief om te keren.

Start dus vandaag én neem actie!

De workshop kan in een snelkooksessie van drie kwartier worden gegoten, in een powersessie van 2 uur of tot een heel dagprogramma worden vorm gegeven. Vraag ons naar de mogelijkheden!