Energizers, Publieksopwarmers, Sketch bedrijfsevent

Theatersport Den Haag heeft al bij diverse workshopdagen en events het publiek tussendoor, aan het begin of aan het eind vermaakt. Hieronder een aantal ideëen:

Energizers

Personen die naar een dag of event komen van een bedrijf, zijn vaak niet helemaal op hun gemak. Er zijn veel onbekenden, ze weten niet helemaal wat ze van de dag moeten verwachten en wat er van hun verwacht gaat worden. Om mensen op hun gemak te stellen en de dag goed te laten beginnen kan ik een aantal korte energizers verzorgen. De mensen lekker een beetje laten bewegen, een beetje elkaar leren kennen en vooral even laten lachen zorgen voor een luchtige sfeer en een goede start.

Tussendoortje

Als er sprake is van een intensief event en er veel denkwerk en concentratie van de deelnemers verwacht wordt, is een ‘tussendoortje’ wellicht een goed idee. De deelnemers worden dan eventjes losgemaakt, krijgen even iets heel anders om over na te denken (of juist vooral niet) en natuurlijk worden ook de lachspieren niet vergeten.

Mini show

Theatersporten is improviseren. Oftewel, met de input van uw bedrijf of het aanwezige publiek iets verzinnen. Er kunnen een aantal sketches opgevoerd worden over momenten die geweest zijn, maar natuurlijk ook over momenten die nog komen gaan. Of wat dacht u van de zoektocht naar de perfecte kandidaat voor een bepaalde vacature of evenement? In overleg met uw bedrijf bespreken we een aantal ideeën voor spelvormen, waarbij het ook mogelijk is om aanwezig publiek een actieve (vrijwillige!) rol te geven. Afhankelijk van de hoeveelheid participatie heb ik hier meestal een tweede speler bij nodig.

Workshop

Theatersport en improvisatie is vaak onbekend bij de aanwezige gasten. Een workshop theatersport valt bij iedereen in goede aarde. Ze worden losgemaakt, doen een aantal oefeningen in de groep en krijgen de mogelijkheid om bepaalde spelvormen uit te proberen. Het gevoel van veiligheid van de deelnemers wordt altijd gerespecteerd, dus iedereen participeert in de mate die hij of zij wil.

Combinatie

Vaak past een combinatie van bovenstaande activiteiten het beste bij een organisatie. Daarom doen we alles in overleg. Hoe meer input we hebben over de dag, het bedrijf, de deelnemers, hoe meer het uiteindelijke programma afgestemd kan worden op uw activiteit.

Enthousiast geworden? Stuur ons een mailtje en we nemen direct contact met u op!