Moordspel / Moorddiner

Bij een moordspel speel je een rollenspel, waarbij er meerdere verdachten zijn. Er zijn een aantal verdachten, de rest van de deelnemers zijn detectives. Of je bent natuurlijk allemaal verdacht. De deelnemers aan het moordspel gaan elkaar óf de verdachten “ondervragen” om te achterhalen wie de moord heeft gepleegd, waarom én waarmee. De gemiddelde spelduur is 1,5 tot 2 uur.

Theatersport Den Haag biedt de volgende opties:

- Moordspel met acteurs 

- Moordspel met spelbegeleider 

- Moordspel doe het zelf pakket

Theatersport Den Haag heeft een aantal scripts én de mogelijkheid om de scripts te personaliseren aan de hand van uw bedrijfssituatie. We zorgen voor een kleine training van de 'acteurs' of nemen eigen acteurs mee én we begeleiden de avond of middag.

Een verrassingseffect behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden! Terwijl het uitje aan de gang is, gebeuren er een aantal vreemde dingen. Dit leidt tot een climax als er 1 van de collega's in paniek binnen komt rennen met de mededeling dat er iemand is vermoord. Pas dan beseffen de overige deelnemers dat zij onderdeel zijn van een moordspel en dat alles wat reeds is gebeurd, onderdeel is van het verhaal. Onder leiding van onze gevatte rechercheur zullen de deelnemers zich vervolgens gaan verdiepen in de zaak en de moord oplossen.

moordspel

Natuurlijk behoort een mix met een diner en drankarrangement tot de mogelijkheden, tussen de gangen door zijn er dan ondervragingsrondes.

Graag bespreek ik met u de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek, of stuur ik u een vrijblijvende offerte en/of meer informatie. U kunt mij bereiken via: