Referenties

Workshop theatersport:

“Van tevoren vonden wij het best spannend hoe het idee voor de teamdag zou landen bij onze afdeling vol ambtenaren: een workshop theatersport. Zouden alle collega’s over de drempel heen durven stappen? Zou er weerstand zijn om op het toneel te staan? Zouden collega’s zich van paniek verontschuldigen met het excuus van een niet te missen overleg?
Deze twijfels bleken volledig ongegrond. Met veel humor, een goede opbouw en een heldere uitleg, kreeg Wouter alle collega’s van onze afdeling enthousiast aan het improviseren.
Voorafgaand aan de workshop verzamelde Wouter input over onze afdeling en het werk, waarmee hij een op-maat-gemaakt programma in elkaar zette. De sterke afstemming met de doelgroep, de herkenbaarheid van de te spelen situaties en de professionele begeleiding, zorgden voor een interessante, gezellige en leerzame dag. Absoluut een aanrader!” -
Parket - Generaal


"Ik was onder de indruk van je voorbereidingen, hoe je hetgeen ik met je gedeeld had hebt verwerkt in de workshop. Je kreeg iedereen goed mee en enthousiast, ook de mensen die de neiging hadden zich een klein beetje te drukken.  Het orakel Ben was hilarisch!"
 
"Toen bekend werd dat we een avondje “theatersport” gingen doen, was niet iedereen meteen enthousiast. Er kwamen reacties van: “dit is niets voor mij”, “dit kan ik toch niet”. Maar binnen een half uur deed iedereen enthousiast mee, mede door de goede opbouw van de workshop. Uiteindelijk was het een avond met veel plezier waarbij we in een open sfeer hard met en om elkaar hebben gelachen. We hebben nog lang na gelachen en gesproken over deze gave avond!" - JCI Delflanden

“We hebben op het werk een workshop gevolgd van theatersport. De bedoeling hiervan was een stukje samenwerking en communicatie, maar vooral ook elkaar op een andere manier leren kennen, en plezier maken. De workshop was erg leuk, we hebben elkaar inderdaad op een andere manier leren kennen. De stemming zat er de ‘warming up’  goed in. De trainers gaven goede uitleg over de onderwerpen. Tijdens de workshop hebben we veel moeten samenwerken en communiceren. Na afloop heb ik vele positieve reacties ontvangen van de collega’s.  Zij hebben het als zeer leuk en leerzaam ervaren. Zelfs de mensen die niet aanwezig konden zijn, hebben na alle verhalen hierover erg spijt dat zij er niet bij aanwezig waren.De workshop is voor een teambuilding een leuke en leerzame uitdaging.”- Angelique, Parnassia.

Vrijgezellenfeest:
"Wij hebben een theaterworkshop geboekt voor een vrijgezellenfeest. Een leuke manier om met elkaar uit de comfort zone te komen, elkaar te leren kennen, en heel veel lol te hebben. Wouter heeft leuke oefeningen, waar iedereen aan mee kan doen (en doet!), en waarbij de vrijgezel een speciale plek krijgt. Zeker een aanrader." - Marion, Den Haag.