Blauw trapt af

voorstelling_improfessioneel

'Blauw trapt af!'

 
In deze eerste show van de groep Blauw van Improfessioneel zullen we sportief vooruitblikken naar het aankomende wereldkampioenschap voetbal! 
Zo zullen we onder andere een lokale voetbalvereniging bezoeken, waar van alles speelt! En we zullen een aantal scènes zien, die hier iets mee te maken hebben. Wat weten we nog niet precies, want ook het publiek speelt hierin natuurlijk een rol!
 
U wordt van harte uitgenodigd om in voetbal kleding te komen, dan wel uw fan sjaaltjes/petjes of oranje kleding aan te trekken!
 
Dit is een thematische improvisatie voorstelling, met vloer op scènes, theatersport spelvormen en een leuke mini-longform (langere scène met meer spelers). Met een knipoog naar het WK ;-). 
 
Programma:
19:30 - 20:00  Ontvangst in de voetbalkantine. Hier zal de koffie en thee klaar staan, maar natuurlijk staat het bier ook alvast koud!
20:00 - 21:00  Eerste helft. In deze helft zitten onder andere de voorbeschouwing, interviews met bekenden en de aftrap.
21:00 - 21:15  PAUZE. Even genieten van een heerlijk drankje en snel roken en toiletteren. Het toiletgebouw is speciaal voor deze wedstrijd grondig gereinigd.
21:15 - 22:00 Tweede helft. In deze helft zullen we onder andere de lokale voetbalvereniging bezoeken.
22:00 - ...     Nabeschouwing. U kunt met uw vrienden én met de spelers de wedstrijd van vanavond bespreken. Wat was de mooiste goal (of scène)? Mocht u een tatoeage willen laten zetten, geef dat dan even aan bij de wedstrijdleiding.
 
Kosten van deze wedstrijd zijn slechts 10 euro inclusief gratis parkeerplaats! Hierin zitten 3 consumptiemunten inbegrepen voor 3 non alcoholische drankjes of 1.5 alcoholisch/0.0 drankje.
 
Tot de 14e! 
 
Gegevens show:
Locatie: kantine oud PostNL gebouw, Prinses Beatrixlaan 23 (tegenover WTC / loopafstand laan van NOI/CS). Parkeren gratis naast het gebouw, ingang parkeerplaatsje tussen nrs 21 en 23 in, op de Prinses Beatrixlaan. (Je ziet ijzeren paaltjes, waar je tussendoor kan rijden).
Tijd: 19:30 zaal open, show 20:00 - 22:00
Kosten: 10 euro incl. 3 euro consumptietegoed
Datum: donderdag 14 april 2022
 
Reserveren:  

Wouter Hollander
06-18551060
theatersportdenhaag@gmail.com

.